دبیر کل امت واحده گفت: جشنواره فیلم مقاومت باید زیرساخت‌های مورد نیاز بخش بین‌الملل را تقویت کند.

 

به گزارش روابط عمومی هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، علیرضا کمیلی؛ فعال فرهنگی و کارشناس مسائل مقاومت در گفت‌‌وگو با روابط عمومی هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت ، با اشاره به برگزاری این رویداد مهم اظهار داشت: این جشنواره باید بتواند پیام مظلومیت مردم فلسطین و غزه را در قالب فیلم و هنر نمایش دهد.

 

دبیر کل امت واحده تغییر رویکردها در جشنواره فیلم مقاومت را مهم و ضروری دانست و گفت: جشنواره فیلم مقاومت باید زیرساخت‌های مورد نیاز بخش بین‌الملل را تقویت کند چراکه جریان‌سازی بین‌المللی نیازمند زیرساخت و زمینه‌های قوی است.

 

این فعال فرهنگی و تشکیلاتی با بیان اینکه در سطح دنیا کارهای هنری خوبی درخصوص مظلومیت فلسطین صورت گرفته است اما در زمینه فیلم و سینما کم‌کاری و خلأ وجود دارد، گفت: مجموعه جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت باید کمک کند تا این صدای مظلومیت با کار هنری که ابزار این جشنواره است به گوش جهانیان برسد و البته در شرایط سخت منطقه طبعأ تجلیل و تکریم هنرمندان در این زمینه مهم و تاثیرگذار و در حرکت به سمت این هدف است.

این کارشناس مسائل مقاومت، ایده برگزاری دوره قبل جشنواره که روی ناو جنگی برگزار شد را یک ایده جذاب دانست و تصریح کرد: هرچند این ایده سختی‌های زیادی را در تأمین نور و دیگر مسائل و کارها را به همراه داشت اما یک ایده خلاقانه بود هرچند اصل کارکرد و هدف جشنواره‌ها باید معرفی چهره‌های جدید فیلمسازی و ضریب دادن به تولیدات تاثیرگذار سینمای باشد.

 

وی تأکید کرد: ثمره جشنواره فیلم مقاومت در طول سال باید تولید و سیاست‌گذاری آثار سینمایی و مستند باشد و در نهایت در جشنواره خروجی‌ها مورد داوری و بازبینی قرار گیرد که این روال در گذشته وجود نداشته است و امیدواریم چنین رویه‌ای دنبال شود.

 

کمیلی، ایجاد زیرساخت‌ مورد نیاز برای تقویت بخش بین‌الملل جشنواره فیلم مقاومت را مهم دانست و تاکید کرد: جشنواره فیلم مقاومت باید زیرساخت‌های مورد نیاز بخش بین‌الملل را تقویت کند چراکه جریان‌سازی بین‌المللی نیازمند زیرساخت و زمینه‌های قوی است.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه بر خلاف ظرافت‌ها و پیچیدگی‌هایی که در موضوع مقاومت وجود دارد ولی زمانی که به موضوع فلسطین می‌رسیم یک‌ همدلی جهانی وجود دارد که با تدابیر و اقداماتی می‌توان به هم‌افزایی و اتحاد بین‌المللی رسید.

 

کارشناس مسائل مقاومت، تامین بودجه‌های بخش بین‌الملل را مورد تاکید قرار داد و با بیان اینکه انجام این اقدامات در بخش بین‌الملل بایستی همراه با کیفیت باشد و لزوما هرکسی زبان بلد باشد نمی‌تواند در این زمینه موثر باشد، گفت: فیلم‌سازان جوان و مستعد زیادی در داخل کشورمان وجود دارند که با وجود حمایت جشنواره می‌توانند در سطح دنیا تاثیرگذار باشند لذا می‌توان رویکرد جشنواره را برجسته کردن آثار داخلی در سطح بین‌المللی دانست، چراکه سینما  مسئله ‌ای مهم و تأثیرگذار است و در این زمینه ایجاد اعتبار و جایگاه بین‌المللی مهم است.

 

لازم به ذکر است، هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح، با شعار «گفتمان مقاومت، طوفان‌الاقصی، آزادی قدس شریف» اسفندماه سال‌جاری در خلیج فارس برگزار خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به آدرس http://www.resistanceiff.com مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *